[vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px”][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/6″]
[/vc_column][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”2/3″]

Contactlenzen zijn een goed alternatief voor een bril. Maar contactlenzen gaan ook prima samen in combinatie met een bril . Denk bijvoorbeeld aan die ene sport waar een bril net niet praktisch is. Of als u op vakantie graag een dag zonder uw bril wilt.

Er zijn dan ook verschillende soorten contactlenzen op de markt. Van zacht tot vormstabiel. multifocaal of enkelvoudig. Maar ook lenzen die 30 dagen onafgebroken gedragen kunnen worden.

Bij Van Slooten opticiens hebben we niet alleen een breed assortiment contactlenzen, we hebben bovendien de kennis, apparatuur en ervaring om u van het juiste advies te voorzien.

Een lens kan wel goed zijn, maar hij moet wel bij uw ogen en gewoontes passen!

NACHTLENZEN

Nachtlenzen draag je als je slaapt. Terwijl je slaapt, corrigeren de lenzen je ogen. Overdag kan je dan scherp zien zonder bril of lenzen. Een goede oplossing wanneer je vaak last hebt van droge ogen. Maar ook ideaal om vrijuit te kunnen sporten of al je gewoon geen bril wilt. Nachtlenzen geven je hiermee comfort en vrijheid wanneer dit het belangrijkst is, namelijk als je wakker bent!


[rev_slider alias=”contactlenzen”][/vc_column][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/6″]
[/vc_column][/vc_row]